Konyha, étterem takarítás

Konyhák nagytakarítását vállaljuk, előre bemutatva az elvárható eredményt.

Professzionális Konyha, Étterem Takarítás

Cégünk elkötelezett amellett, hogy nemzetközi szintű környezetet biztosítson éttermi vendégek és az étteremben, konyhán dolgozók számára. Az ételek számunkra ugyanolyan fontosak, mint a tiszta és higiénikus környezet, amelyben készülnek.

A Megvalósítás Módszerei

Takarítócsapatunk modern megoldásokkal és professzionális eszközökkel dolgozik. Hisszük, hogy a fenntarthatóság az alapja a minőségi munkavégzésnek, ezért környezetbarát eljárásokat alkalmazunk. Kiemelkedően hatékony Nilfisk és Karcher takarítógépeink és eszközeink segítségével minden feladatot hatékonyan elvégzünk.

Környezetvédelem és Hatékonyság

Szakértő csapatunk kiemelt hangsúlyt fektet a víz- és vegyszerfelhasználás minimalizálására. A hagyományos eszközökön túl ipari szárazgőz tisztítóberendezéseket alkalmazunk. Ezek a berendezések minimális víz felhasználásával és akár vegyszermentesen is kitűnő eredményeket nyújtanak hidegburkolatok, fugák, fémkorlátok, üvegek és más felületek takarításában. Mikroszálas törlőkendőink és MOSÓMOP-ok prémium minőségű anyagokból készülnek, hosszú élettartamukkal csökkentve a környezeti terhelést.

 

Környezetbarát Tisztítószerek

Cégünk kötelességének érzi, hogy a környezeti hatásokat minimálisra csökkentse. Irodák napi takarításához kizárólag Kiehl, BioCleaner vagy MaxBrillance környezetbarát tisztítószereket alkalmazunk, amelyek akár 96%-ban lebomló összetevőkből készülnek. A tisztítószerek biztonsági adatlapjait mindig a helyszínen tároljuk, hogy a felhasználásuk teljesen biztonságos legyen.

Kifinomult Higiéne

Higi termékek esetén az étterem és a konyha színvonalához és presztizséhez méltó minőségi papírt és kézmosót javasolunk. Ajánlatunk elfogadása esetén a higi termékeket és az általunk javasolt adagolókat előre bemutatjuk és egyeztetjük a felszerelésüket a helyszínen.

Rugalmas és Hatékony Munkavégzés

A konyhák, éttermek takarítását a megrendelő igényeihez igazítva végezzük, hogy zavartalanul folyhasson a napi tevékenység. Rugalmas és személyre szabott megközelítésünkkel igyekszünk az Ön igényeinek tökéletesen megfelelni. Ajánlatot felmérés után adunk a konyha / étterem állapotának megfelelően.

Tegye lehetővé dolgozói és vendégei számára a tiszta és higiénikus környezetet, amely méltó háttér a kulináris élményekhez. Bízza ránk a napi környezet-takarítást, és mi gondoskodunk a részletekről, hogy Önnek csak a sikeres üzletmenetére kelljen koncentrálnia.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma: telefonáljon a +36 30 236 4452  számra, vagy írjon az info@euroliad.hu címre!

ÉRTÉKESÍTÉS - BÉRBEADÁS - TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSA

Cégünk 500 nm fölötti irodák napi- és nagytakarításával, illetve ipari csarnokok, ipari konyhák nagytakarításával foglalkozik. Kérje díjmentes tisztítási bemutatónkat és ingyenes szakmai tanácsadásunkat!


Amit nyújtunk Önnek:

 • 48 órán belül felmérjük a helyszínt, ezután ajánlatot adunk az épület/iroda/csarnok/konyha állapotának megfelelően.
 • Kiválasztjuk a javasolt technológiát
 • Próbamunkát végzünk egyedi munkák (gép takarítás, nagytakarítás stb.) esetén
 • Az ajánlat elfogadása után elvégezzük a kijelölt helyszínen a takarítást, tisztítást, karbantartást
 • Hívjon minket, tegye fel kérdéseit!

  +36 30 236 4452


  Kapcsolódó bejegyzések

  Blog

  Üzemi konyha takarítás – Hogyan válasszunk szolgáltatót?

  Az üzemi konyhák rendszeres, professzionális takarítása kulcsfontosságú a higiéniai előírások betartása, a konyhai csapat biztonsága, az élelmiszerbiztonság és a minőségi szolgáltatás szempontjából. Az üzemi konyha takarítás kulcsfontosságú feladat.