Bemutatkozás

Többéves szakmai tapasztalattal rendelkező szakmai vezetőink és számos különböző feladaton edződött takarítói állományunk garantálja a legmegfelelőbb megoldást.

A minket körülvevő világ állapota, tisztasága nagyban kihat a lelki állapotunkra.

“Tiszta udvar, rendes ház” – szól a mondás, ami jól tükrözi a tudatalattink reakcióját a környezetünkre.

Természetesen ez az első benyomás befolyásolja a hozzánk látogató partnereket, de ugyanúgy hatással van a kollégáinkra is akik napjuk nagy részét irodai környezetben töltik.

Mikor hagyunk jobb benyomást a partnerben? Ha a csarnokunk fala zsíros és poros vagy ha tiszta? Ha az asztalon lévő porba jegyzetelhetünk vagy ha fényesen csillog? És a munkatársaink akkor hatékonyabbak, ha reggel azzal kezdenek, hogy a tegnapi kávé foltját takarítják az asztalról vagy amiatt bosszankodnak, hogy a mosdóban ragad a talpuk alatt a járólap? Vagy ha olyan környezet fogadja őket, ahol észre sem veszik, hogy tisztaság van.

Az EuroLiad Kft. tulajdonosaként szeretném, hogy a hazai vállalatok vezetői büszkén felvállalhassák a telephelyüket, irodájukat, csarnokukat, hogy a kollégáik hatékonysága még jobb legyen mert olyan környezetben végzik a tevékenységüket ami megfelel az elvárásainak.

Cégünk napi, heti vagy alkalmankénti takarítást is vállal irodák, ipari csarnokok, éttermek, konyhák, társasházak és egészségügyi intézmények esetén is. Ahol lehetséges igyekszünk minél kevesebb víz és vegyszer felhasználásával elvégezni a ránk bízott feladatokat.

Ahogy mondani szoktuk, nincs két egyforma feladat, minden iroda, minden csarnok vagy konyha más és más így mindig személyre vagy inkább feladatra szabottan dolgozzuk ki a
tisztítási eljárásunkat és díjmentesen be is mutatjuk a jövendőbeli partnerünknek, hogy ne csak az elmondásunk alapján, de személyesen is meggyőződhessen a módszerünk hatékonyságáról.

Takarítási feladatok mellett karbantartói feladatokat is végzünk, így költséghatékony megoldást nyújtva partnereinknek.

Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan köszönthetjük partnereink között.

Memon Tomislav
ügyvezető igazgató
Euroliad Kft.

A csapat

Memon Tomislav

ügyvezető igazgató

t.memon@euroliad.hu

Csaholyi Bence

értékesítési vezető

b.csaholyi@euroliad.hu

Szedeli Kitti

szakmai vezető

k.szedeli@euroliad.hu

Rábai Zoltán

karbantartási vezető

z.rabai@euroliad.hu