Iroda takarítás

Irodák teljeskörű napi és nagytakarítása amivel biztosítjuk a dolgozók és vendégek maximális komfortját.

Professzionális Iroda Takarítás

Iroda takarítás szolgáltatásunkkal magas színvonalú munkakörnyezetet teremtünk. Célunk, hogy minden dolgozó és látogató élménye kifogástalan legyen, amikor belépnek az Ön irodájába.

Cégünk biztosítani kész a a mindennapi pipere takarítást, mely egyaránt növeli az ott dolgozók és partnerek szemében az iroda presztizsét.

Eszközök: Magas Minőségű és Környezetbarát Megoldások

Munkánkat a legmodernebb takarítógépek és eszközök segítségével végezzük, mint a Nilfisk és Karcher. Elkötelezettségünk a fenntarthatóság iránt arra ösztönöz minket, hogy minél kevesebb vizet és vegyszert használjunk a takarítás során. Speciális ipari szárazgőz tisztító berendezéseink például vegyszermentes módon tisztítanak, minimalizálva ezzel a környezeti terhelést.

Környezetbarát Tisztítószerek

Tisztítószerek tekintetében kiemelten fontos számunkra a környezettudatosság. Kiehl, BioCleaner és MaxBrillance tisztítószereink akár 96%-ban lebomló összetevőkből készülnek, így biztosítva a hatékonyságot és a fenntarthatóságot egyaránt. Minden felhasznált vegyszerhez a helyszínen tárolt biztonsági adatlapok biztosítják az átláthatóságot és a biztonságot.

 

Higiénia és Kényelem

Higi termékek esetén az iroda színvonalához és presztizséhez méltó minőségi papírt és kézmosót javasolunk. Ajánlatunk elfogadása esetén a higi termékeket és az általunk javasolt adagolókat előre bemutatjuk és egyeztetjük a felszerelésüket a helyszínen.

Rugalmas és Hatékony Munkavégzés

Az irodák takarítását a munkaidő utáni órákban végezzük, így zavartalanul folyhat a napi tevékenység. Rugalmas és személyre szabott megközelítésünkkel igyekszünk az Ön igényeinek tökéletesen megfelelni.

Takarítási szolgáltatásunkkal Ön nem csak tisztaságot kap, hanem  nívós, tiszta környezetet. Bízza ránk az iroda takarítását!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma: telefonáljon a +36 30 236 4452  számra, vagy írjon az info@euroliad.hu címre!

ÉRTÉKESÍTÉS - BÉRBEADÁS - TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSA

Cégünk 500 nm fölötti irodák napi- és nagytakarításával, illetve ipari csarnokok, ipari konyhák nagytakarításával foglalkozik. Kérje díjmentes tisztítási bemutatónkat és ingyenes szakmai tanácsadásunkat!


Amit nyújtunk Önnek:

 • 48 órán belül felmérjük a helyszínt, ezután ajánlatot adunk az épület/iroda/csarnok/konyha állapotának megfelelően.
 • Kiválasztjuk a javasolt technológiát
 • Próbamunkát végzünk egyedi munkák (gép takarítás, nagytakarítás stb.) esetén
 • Az ajánlat elfogadása után elvégezzük a kijelölt helyszínen a takarítást, tisztítást, karbantartást
 • Hívjon minket, tegye fel kérdéseit!

  +36 30 236 4452


  Kapcsolódó bejegyzések

  Blog

  Irodaház Takarítás

  Az irodaházak tisztasága nemcsak az esztétikai megjelenés szempontjából fontos, hanem jelentős hatással van a munkavállalók egészségére és produktivitására is.